Forslag til en ny type fælles-indkøb- strøtanker

I dette forum kan du få hjælp og vejledning til alt hvad der hedder indkøb af materialer via auktion på eBay og QXL. Kom også med erfaringer og gode råd til andre.
Brugeravatar
Pia Lou'lou'
Phantom Quartz
Indlæg: 4203
Tilmeldt: søndag, 17. august 2008 11:39
Geografisk sted: København

Re: Forslag til en ny type fælles-indkøb- strøtanker

Indlægaf Pia Lou'lou' » torsdag, 01. september 2011 09:56

Hvis der stadig skulle være interesse, så vil jeg hermed ligge de regler op, som vi er kommet frem til.
Nye interesserede er velkomne

Beskrivelse
Stykke for stykke er en gruppe oprettet for at skabe en nemt og hurtigt fællesindkøb af smykketilbehør, som indkøbes i mindre portioner og deles mellem de interesserede.

Regler, udkast:
Gruppen fastsætter i fællesskab antallet af deltagere i gruppen. Gruppen er åben indtil deltagerne bestemmer sig for at lukke den.
Forslag til indkøb kan stilles af alle deltagere i gruppen.

Den som stiller forslaget, sætter betingelserne for hvornår emnet kan købes. Forslagsstilleren bestemmer selv sit eget antal emner og hvilken mængde hun vil dele med resten af gruppen.
Indkøbet kan foretages af forslagsstilleren eller af en central indkøber, alt efter hvad forslagsstilleren bestemmer sig for. Den som køber emnet sørger for at distribuerer det mellem deltagerne. Det kan ske ved at sende det direkte til deltagerne eller via en central indkøber.

Den centrale indkøbers opgave er at købe de emner, som er *vedtaget* og samle emnerne og sørge for den videre distribution. Det kan ske ved forsendelse eller ved at mødes, fordele emnerne og afregne lokalt i København. Det sker efter at københavnerne i fællesskab er blevet enige om tid og sted (jeg melder mig altså som central indkøber, med mindre en anden brænder for det)

Et forslag kan ligges op på forum med direkte link til indkøbssitet. Et billede af emnet ville være et plus, men ingen betingelse. Forslaget skal indeholde en beskrivelse af hvor mange emner, der udbydes til gruppen og prisen i dollars for et enkelt emne inkluderet forsendelse til Danmark. Vi kender ikke kursen før emnet er købt. Skulle der være tale om et emne på auktion, må forslagsstilleren sætte en minimums- og maksimumspris pr. stk.

Hvert forslag får sin egen streng. I det indledende indlæg føres et lille regnskab over hvem, der vil deltage. Opnår forslaget den nødvendige tilslutning markeres det i overskriften.

Medlemmerne af gruppen bestemmer selv, hvilke køb de vil deltage i. (det er indlysende)

Forslagsstilleren bestemmer selv om hun ønsker deltagernes penge før indkøb eller ved senere afregning. Skulle en forslagsstiller falde over en god ting, kan hun købe den og herpå ligge den op på forum til afsætning, dog med samme betingelser som andre forslag,

Gruppen er baseret på 100 % ikke-profit. Ingen deltager må tjene på at forslå eller på at indkøbe et emne.

Når et medlem har meldt sig som aftager af et emne, så er tilslutningen bindende. Fortrydelse kan ske indtil emnet er købt.

Gruppen mødes efter 1-2 måneder til fordeling af de indkøbte ting.

Gruppen bygger på gensidig tillid og det forventes at medlemmerne hurtigt og samvittighedsfuldt betaler for sine indkøb, når regningen præsenteres. Ting, der sendes via Post Danmark pakkes omhyggeligt. Skulle noget forsvinde i posten er afsender ikke ansvarlig, medmindre vedkommende har begået en fejl.

Gruppen er ikke oprettet til indkøb af store tunge eller voluminøse ting. Skulle det blive aktuelt, så skal forslagsstilleren selv sørge for al forsendelse.

Brugeravatar
Linda
Krondiamant
Indlæg: 2132
Tilmeldt: lørdag, 05. april 2008 19:52
Geografisk sted: København N.

Re: Forslag til en ny type fælles-indkøb- strøtanker

Indlægaf Linda » fredag, 02. september 2011 09:47

Pia det lyder super duper - jeg vil også gerne være med på den ide !!! *blink*
hvor tit har man ikke lige haft en ide og skulle have noget bestemt til det og jo, man kan sagtens "ebaye den" men....tag 2000 stk eller noget....øh jamen nej tak....SÅ mange skulle man ikke lige bruge, eller som Kiskan siger, et par dråber og så vupti, skal man købe en hel streng og for ikke brugt det sidste.....
Storsniffer af perlestøv = hej, jeg er perloman !!

Brugeravatar
Pia Lou'lou'
Phantom Quartz
Indlæg: 4203
Tilmeldt: søndag, 17. august 2008 11:39
Geografisk sted: København

Re: Forslag til en ny type fælles-indkøb- strøtanker

Indlægaf Pia Lou'lou' » fredag, 02. september 2011 10:53

Super Linda *chear*

Jeg håber Mie lukker dig ind, for gruppen kører allerede

kom endelig med forslag og hvis du har noget, som du har for meget af, så er der også mulighed for at afsætte det i gruppen

Brugeravatar
smillasmiles
Den smilende Perle
Indlæg: 2998
Tilmeldt: søndag, 29. april 2007 13:37
Geografisk sted: Sabro
Kontakt:

Re: Forslag til en ny type fælles-indkøb- strøtanker

Indlægaf smillasmiles » tirsdag, 27. december 2011 10:26

Jeg kunne også godt tænke mig at være med i en stykke for stykke gruppe....
Jeg bor udenfor Århus.
Mvh Smillasmiles

First do no harm!


Tilbage til "Indkøb af materialer på eBay og QXL"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst