Hjemmelavede covers

Her kan du poste alt om smykkefremstilling, perler og smykkedesign som du ikke kan få til at passe ind i en af de andre fora.
Besvar
SuneToftegaard77
perle
Indlæg: 2
Tilmeldt: tirsdag, 22. januar 2019 16:04

Hjemmelavede covers

Indlæg af SuneToftegaard77 » tirsdag, 22. januar 2019 16:37

Jeg overvejer meget at starte med at lave mine egene hjemmelavede iphone covers. Jeg tænker det til at starte med kunne være noget hobbyforretning, og så kan man se om der er efterspørgelse se hvor det bærer hen. Jeg tænker at starte med at promovere tingene på Facebook og hvordan folk tager i mod mine covers. Men jeg må indrømme jeg er lidt i tvivl.. Min tvivl opstår i om folk der køber iPhones overhovedet er målgruppen til hjemmelavede iphone covers? Jeg mener, tager man et kig på iphone priserne https://shop.telia.dk/iphone/ciphone.html , så er priserne på iphones i den dyrere ende af smartphones. Men samtidig tænker jeg at der er rigtig mange mennesker, unge, og modebevidste folk som godt kunne tænke sig nogle unikke covers, som gud og hver man ikke ejer. Hvad tænker I?

Jeg blev faktisk inspireret af nogle youtube videoer og tænkte det må man da prøve 😊 Se nogle af disse hjemmelavede iphone covers:

https://www.youtube.com/watch?v=TUb8r9Yv9oU&t=119s

Og der findes tusindvis af videoer der kan inspirer en :-)

Besvar